Как работи за потребител

Разберете повече за работата на потребителя

Избери услуга

Въведете желаната услуга в търсачката на нашия сайт или изберете от нашите категории.

Ако не откривате това, от което се нуждаете, изпратете Вашето запитване в:

  • полето "Предложи услуга"
  • в нашата форма за контакт тук 
  • в нашия чат
  • по телефон на 0879494900 или 02/9040490.

Ние веднага ще се свържем с Вас и ще намерим професионалисти вместо Вас.

Попълни формата

Посочете Вашите точни изисквания във формата на запитване. Изберете всеки един от Вашите критерии. Опишете Вашите изисквания и допълнителна информация за да могат професионалистите да оценят точното изпълнение на услугата и да подготвят конкретни предложения за реализирането й.

Изпрати запитване

Влезте във Вашия профил и попълнете формата на запитване за услугата, от която се нуждаете. Натискайки бутона "Продължи", Вие изпращате запитването до всички изпълнители, които отговарят на критериите на Вашето запитване.

Ако все още нямате профил, в края на всяка една форма можете да попълните в полето Регистрирай се: Вашите имена, телефон и имейл за контакт по Вашето запитване. Профилът Ви ще бъде генериран автоматично веднага след натискане на бутона "Продължи".

Във Вашия профил можете:

  • да разглеждате и проследявате всички Ваши запитвания и получени оферти;
  • да се свържете чрез чат с професионалистите за да зададете всички уточняващи въпроси по техните оферти;
  • да разгледате профилите на изпълнителите, техните умения, опит и оценката от техните клиенти преди да вземете Вашето решение за избор на предложение;
  • да оставите оценка от неговата работа след завършване на услугата.

Получи оферта

В рамките на часове, професионалистите, които могат да отговорят на вашите изисквания подготвят и изпращат оферта по Вашето конкретно запитване.

При изпратена оферта ще получите известие:

  • по имейл;
  • с SMS (ако сте избрани тази опция).

Офертите ще получите в профила си в платформата;

Разгледайте предложенията, провилите на изпълнителите и оценките от други клиенти за тяхната работа.

Уточнете Вашите въпроси с професионалистите като се свържете на посоченияот тях телефон или на чата във Вашия профил.

Изберете изпълнител като натиснете бутона "Приеми и откажи останалите". Той ще получи известие в платформата, по имейл и чрез sms. Можете да уговорите стартирането на изпълнението. Вие имате достъп до информация за контакт на изпълнителя в неговия профил и в приетата оферта, която можете да разпечатате ако желаете.

Оцени

След като бъде приключено изпълнението, оценете работата на изпълнителя и оставете коментар. Вашето мнение е от изключително голямо значение за изграждане на репутацията на професионалиста, както и за да изразите степента на Вашата удовлетвореност от реализацията на услугата.

Често задавани въпроси


1. Заплаща ли се използването на сайта? 

Използването на сайта е напълно безплатно за потребители.

2. Мога ли да изпратя запитване без да се регистрирам?

Необходимо е да се регистрирате за да създадете свой профил. В него ще получите офертите и ще можете да разгледате профилите на изпълнителите, изпратили оферта, както и оценката за тях от други клиенти.  Вашият телефонен номер ще бъде видим само за изпълнителите, от които сте получили оферта. 

3. При необходимост от оглед на обект как да се свържем с изпълнителите и заплаща ли се тази услуга?

Изпратете Вашето запитване като посочите възможно повече информация за Вашия проект. Заинтересованите изпълнители ще изпратят предварителна оферта. След което, могат да се свържат с Вас във връзка с извършването на оглед, уточняване на точното задание на работата и изготвяне на окончателна оферта. Условията по извършването на огледа се предоставят изцяло от изпълнителя.

4. На какъв етап мога да се свържа с изпълнителите?

Можете да се свържете с всеки изпълнител изпратил оферта по Ваше запитване. Профилът му е достъпен при клик върху бутона "Виж профил" в офертата. Също така, можете да уточните всички Ваши въпроси с него в чата във Вашия профил. Ако той не е на линия в момента, получава уведомление чрез SMS и ще отговори възможно най-бързо на Вашето съобщение в чата.

5. Не намирам услугата, която търся?

Ако не откривате услугата, която търсите можете да изпратете Вашето запитване в полето, което се показва при клик на бутона "ПРЕДЛОЖИ ДРУГА УСЛУГА", в нашата контакта форма http://vsichkiuslugi.bg/Contact , в нашия чат или се обадете на тел.: 0879494900 или 02/9040490. Ние веднага ще се свържем с Вас и ще намерим професионалисти вместо Вас.

6. При некоректно отношение на изпълнителя как и към кого да се обърна?

Всички Услуги ООД не е страна по договорните отношения между Вас и изпълнителя по отношение на изпълнението на услугата. Това, което можете да направите в случай на некоректност е да оставите вашата оценка за изпълнителя в неговия профил. Можете да сигнализирате и на наш телефонен оператор, който ще вземе под внимание вашето мнение.  При установяване на некоректност от страна на изпълнителя, ние имаме право да деактивираме неговия профил.


       


Как се използва нашият сайт