Защо да регистрирам салона си за красота във „Всички услуги“?

93925.08.17

Имате център за красота? А имате ли достатъчно клиенти? 

Когато една услуга е добра, тя се рекламира сама, нали така? Така е, обаче и не съвсем.

Не отричаме, най-сигурната реклама е тази от уста на уста. Когато някой ни препоръча проверен продукт или услуга, доверието, с което подхождаме към тях, не може да се сравни с положителните впечатления от нито една реклама, която сме видели в медиите. И все пак, имате ли търпението да изчакате точно вашият център за красота да обиколи от уста на уста всички приятели и познати на вашите клиенти? Дали пък няма да е добре да има и още един работещ канал, чрез който хората да научават за вас?

Безспорно е – интернет е мястото, където днес търсим информация за всичко. От прогнозата за времето за утре, през рождената дата на любим музикант, до това от къде да купим най-добрия хладилник. И при услугите няма разлика. Когато искат да бъдат красиви, свежи и в крак с модата, дамите, пък и господата, проверяват именно в глобалната мрежа къде се предлагат нужните им услуги. Е, да, както вече стана ясно, може да подпитат и някой познат, но не е сигурно. А виртуалното пространство им е винаги под ръка с актуална информация. 


Може би вече сте помислили за това и сте изработили красив уебсайт за своя салон. Това е чудесно и необходимо. Няма как да бъдете конкуренти, без тази стъпка. Но може би допускате, че наличието на сайт е достатъчно, за да бъдете намерени? Не залагайте прекалени очаквания на това. Сайтът ви ще свърши отлична работа на клиентите, които търсят точно вашия салон. Но те вече така или иначе от някъде са научили за вас, знаят името ви, и просто търсят допълнителна информация за услугите или цените ви. Трудното обаче идва, когато вашите потенциални клиенти просто търсят „козметик“, „официални прически“, „масаж“, „маникюр“, „терапия за коса“, „лазерна епилация“, „микродермабразио“, „пилинг“ или която и да е друга от услугите, които предлагате. Защото същата услуга се предлага от стотици ваши конкуренти. Които също имат красиви уеб сайтове, показващи се като резултат в Google наред с вашия салон. А може би и доста преди него.

Тук идва нашата роля - на платформата VsichkiUslugi.bg. Без значение дали имате сайт или не, регистрирайки своя център за красота при нас, вие ще имате възможност да срещнете клиентите, които търсят точно това, което вие предлагате, защото ние ще ги насочим в търсенето.