VsichkiUslugi.bg стана партньор за услуги и ремонти на водещата верига магазини за дома и градината Mr. Bricolage

254322.02.19

Vsichkiuslugi.bg заедно с Mr. Bricolage вече предлага цялостни решения за своите клиенти. Можеш да си закупиш боя и да откриеш бояджия, да намериш професионалист, който да постави ламината или гранитогреса, който току що си избрал в магазина на Mr. Bricolage, да залепи тапетите или да сглоби гардероба в спалнята. Можеш да осъществиш цялостния ремонт на твоята баня като избереш плочките и мебелите,  а Vsichkiuslugi.bg ще ти помогне да намериш подходящ изпълнител. И всичко това на едно място по лесен и  удобен за теб начин.


Как да се възползваш от цялостните решения?

Закупи материали или продукти за твоя ремонт от някой от магазините Mr. Bricolage и Vsichkiuslugi.bg ще ти предложи проверени и надеждни изпълнители за услугата, от която се нуждаеш. 

Избери лесен и удобен за теб начин за заявката:

Вземи брошура на Vsichkiuslugi.bg от магазин на Mr. Bricolage и заяви търсената услуга от твоя компютър, таблет или мобилен телефон. Промокодът от брошурата ще ти осигури само проверени и надеждни изпълнители;

Заяви услугата на тъч скрийн устройството на входа на магазина, в който пазаруваш;

Попитай за информация консултантите в магазина, в който пазаруваш;

Попитай консултант на щанда на Vsichkiuslugi.bg, който ще приеме заявката и ще отговори на всички твои въпроси. 

Действащи щандове са открити в магазини Mr.Bricolage Люлин и Младост София. Предстои откриване на щанд на Vsichkiuslugi.bg и в други магазини през 2019 година.

Купи продукт от твоя любим магазин Mr. Bricolage и заяви услугата във Vsichkiuslugi.bg с промокод или от тъч скрийн устройството. Vsichkiuslugi.bg ще ти предложи надеждни изпълнители, проверени на база препоръки и референции от други клиенти за извършени поръчки.

Ние ти даваме повече!