Успешната история на Десислава Вълкова и нейната школа

62429.11.16

Днес, ще ви запознаем с Десислава Вълкова и нейният екип от професионалисти. Вижте какво каза тя за себе си, за колегите си и за "New eX”.


1. Здравей, Десислава, разкажи ни малко за себе си. Как реши да се занимаваш с танци?


Танците са ми страст от малка. Всяко момиче мечтае да стане танцьорка. Аз съм щастлива, че успях да превърна мечтите си в реалност. Сега мога да кажа, че не работя, а изкарвам пари от хобито и страстта си. Това си личи и по постиженията ми, с които се гордея. Вземам участие в редица концерти и състезания в страната и чужбина, много от тях печеля. Повечето са в стил Street dance. 

Също така съм хореограф на "New eX dance group", преподавател по Хип-хоп в НУКК - Горна Баня, работя с различни български музикални изпълнители. Участвам в концерти, видео клипове, телевизионни предавания и други.


2. Разкажи ни повече за "New eX”.


"New eX” е танцова школа, която създадох през 2008 година. Реших, че трябва да преподавам знанията си и на други, които са завладяни от танците и музиката като мен. През тази година се сдобих и със собствена танцова зала: Dance studio New eX


3. В студиото, освен Hip-Hop и Street dance, които ти преподаваш, има и други стилове, нали така?


Да, точно така. В студиото, клиентите могат да се запишат на народни танци, салса, Modern and Lyrical Jazz и Break dance.

Освен уроци по танци, предлагаме и много спортни занимания като: аеробика, зумба,тае бо, dance workout и програма за обща физическа подготовка ( ОФП)


4. Разкажете ни за другите професионалисти от екипа на школата?


Имам удоволствието да работя с едни от най-големите професионалисти в бранша. 


Живко Желязков е инструктор по Народни танци. Завършил е НУТИ и НАТФИЗ. Той е основен танцьор към Ансамбъл "Чинари" и хореограф към "Желязков денс груп”.