Ти си фитнес инструктор? Ние може да ти доведем нови клиенти!

19528.08.17

Знаеш ли колко много хора вече потърсиха фитнес инструктор или фитнес център при нас? Защо пък да не ги свържем с теб?

Хармоничното атлетично тяло винаги е на мода, така че, професията на инструктора би могла да е изключително успешна. Стига да е на лице едно условие - този, които я практикува, да знае как да продаде уменията си. В крайна сметка, никой, без значение дали предлага продукти или услуги, не може да заобиколи това. Няма значение колко си полезен за клиента, няма значение колко висока е компетентността ти, дори няма значение колко качествено е това, което предлагаш... Всички тези неща са важни, но важността им идва в последствие – след като клиентът вече се е свързал с теб. Докато се стигне до този момент обаче, истината е, че няма как да успееш в работата си, без да умееш "да се продаваш" успешно.

Как да продаваш успешно фитнес услуги? Основните правила са универсални. Ето три от тях, които са задължителни:

- Търси клиенти. Знаем, че, когато името ти започне да работи за теб, клиентите сами ще те търсят и може би няма да успееш да вмъкнеш всички в графика си. Но засега, ако все още не си достигнал до този етап, значи все още трябва да си активната страна в търсенето.

- Рекламирай се. Колкото повече възможности имат потенциалните клиенти да научат нещо за теб, да видят името ти, да им бъде напомняно за компетентността ти, толкова по-голяма е вероятността да се доверят именно на теб за своята мечтана форма.

- Използвай възможностите на глобалната мрежа. За информация, за контакт, за пестене на време.


Знаем, изниква едно противоречие. От една страна трябва да си добър в своята собствена работа и да полагаш усилия да се усъвършенстваш, а от друга ти се налага да действаш в съвсем непривични сфери като онлайн контакти с клиенти, реклама… Тук е моментът, в който можем да помогнем ние. Идеята, която стои в основата на Vsichkiuslugi.bg, е да бъдем посредникът, който помага за повишаването на продажбите, улесняването на контакта с потенциалните клиенти и популяризирането на дадена услуга. Така че в крайна сметка  да сме платформата, на която да се срещнат тези, които търсят услуги, с тези, които ги предлагат.

Повярвайте ни, хората търсят начини да влязат във форма. И се обръщат към Vsichkiuslugi.bg. Защото тук на едно място могат да бъдат открити качествени специалисти от всякакви сфери на дейност, които извършват разнообразни услуги. Потребителите оценяват и използват това удобство. Ето какво от сферата на фитнеса търсят те при нас:

- Изготвяне на цялостен спортен и хранителен режим, съобразен с персоналните особености на организма и желаните цели;

- Препоръка за качествен фитнес център, съобразена с това доколко удобно е местоположението му, какви услуги предлага и от какви ценови клас са тарифите;

- Тренировъчни програми, които е възможно да бъдат практикувани у дома;

- Консултации с инструктор.

Вие предлагате ли тези възможности? Ако отговорът е „да“, не се колебайте да регистрирате себе си или фитнес центъра си при нас!