Как аниматорът прави незабравимо партито?

387205.02.18

Детският рожден ден е един от най-светлите празници и цялото семейство изпада в еуфория. 

Ако за първите 1-2 години сте празнували в семеен кръг с един, двама приятели и техните деца, то с след третата година детето вече иска повече гости и голямо забавление.Никой не казва, че трябва да спрете да каните роднини, но приятелчета на детето са много важни за него. За да накарате дето си да се чувства специално, а не като на семейно събиране, най-добре е да наемете детски аниматор, който със сигурност ще направи партито незабравимо и интересно.

Не всички имаме уникален талант да създаваме настроение и да караме останалите да се забавляват, а аниматорите са хора професионалисти, с театрално образование, които могат да дойдат абсолютно на всякъде и да направят Вашия празник наистина неповторим.

Как да изберете подходящо парти , на което детето и неговите приятели наистина да се забавляват? Тук вариантите са безкрайно като основно трябва да се съобразите с два критерия:

- Възрастта на детето

- Интересите на дететоНай-често предлаганите партита с аниматори са:- Стандартно парти – Обикновено продължава 1-2 часа или по договаряне с аниматора. Включва различни игри, музика и веселия съобразени с възрастта  на присъщващите и техните интереси , като има възможност да се включат и родителите при желание от тяхна страна.- Тематично парти – При този вид парти аниматорът и децата влизат в ролята на любими приказни герои. Децата се дегизират в костюми на различни герои от приказки и/или филми , като аниматорът поема ангажимента всички да се забавляват откровено, организирайки различни игри и викторини.