Езикова академия Евриста: Различен метод на обучение

69010.01.17

Днес ще ви запознаем с Езикова Академия  ЕВРИСТА. Тя е специализирана в чуждоезиковото обучение за възрастни, с основен акцент върху най-популярните европейски езици - английски, немски, френски, италиански и испански. Академията има  два филиала – един в центъра на София, в близост до площад „Орлов мост“ и втори -  в „Студентски град“.


1. Здравейте, разкажете ни за вашия интересен метод на обучение, който Ви отличава от останалите курсове и частни езикови школи?


Основната част от дейността ни е ориентирана към организиране на обучения в традиционната присъствена форма. За нас е от изключителна важност придобиването на реални знания. Ето защо следим напредъка на всеки наш курсист и се стараем да сме максимално полезни за хората.

В началото на следващата година предстои да въведем най-иновативния  образователен метод, а именно онлайн обучението. То ще се осъществява посредством специална платформа, включваща виртуална класна стая с допълнителни функционалности, помагащи  изучването на чужд език да бъде наистина приятно и ефективно.  С въвеждането на тази услуга ще удовлетворим потребностите на тези наши курсисти, които по една или друга причина не могат да отделят време да посещават езикови курсове в присъствена форма, а това е много често срещан проблем.

Методът, който в действителност ще ни отличава от всички останали  школи,  ще стартира от  лятото на 2017 година. Засега ще се въздържим от повече подробности, нека това бъде изненада за нашите курсисти. Само ще отбележим, че става въпрос за интересен образователен подход, свързан с неформалното образование и предварителните ни проучвания подсказват, че той ще се радва на солиден интерес.