10 тенденции в маникюра за есен-зима 2017/18

196718.12.17

Както при дрехите, грима и прическите, така и в маникюра всеки сезон има нещо ново и различно. След като цяло лято се радвахме на закачливи и цветни нокти, с настъпването на есента на мода идва малко по-семплия маникюр.Формите на маникюра се запазват: квадратно-заоблена, овална, квадратна, кръгла и бадемова. 

Ето и трендовете, които да следваме този сезон:

- Фреснския маникюр – вечната класика ще властва и този сезон. Белият, както и цветният френски запазват своите позиции, но с леки изменения. Ярките цветни краища биват изместени от по-тъмни и пастелени тонове. 

- Маникюрът в бледи пастелни тонове или така наречения Nude маникюр също ще зарадва любителите на семплото. Може да избирате от нюансите на бежовото, розово, прасковено и меко кафяво-бежово. Плюсът на тези цветове  е, че издължават ноктите, без да се натрапват  и са особено подходящи за работното място.- Този сезон може да заложите и на щампите. Този вид маникюр се прави бързо и лесно, същевременно е интересен и атрактивен. Дали маникюрът ви ще бъде направен с печати, ваденки, шаблони или друго е без значение, важно е вашето настроение и желание.